آیا با amh پایین می توان باردار شد؟

سطح پایین AMH ناشی از عدم تعادل هورمونی در بدن شما است. به همین دلیل این نوع اختلال در تعادل هورمونی باید مورد ارزیابی و درمان قرار گیرد. amh پایین می تواند دلایل متعددی داشته باشد که یا مربوط به ناباروری یا سایر بیماری های مزمن است.

نبض ما– از آنجا که کاهش سطح ای ام اچ ممکن است بر روند بارداری تاثیر بگذارد، بنابراین این مشکل باید بررسی شود تا مشخص شود، چرا سطح آن کاهش یافته است. ممکن است علل amh پایین به دلایل زیر باشد و حتی ممکن است بارداری را تحت تاثیر قراردهد.

این موارد عبارتند از:

اگر در سنین بالای چهل سالگی ، سطح آ ام اچ شما هم پایین است بنابراین ممکن است به سمت یائسگی زودرس بروید.

یائسگی و انار

چرا amh پایین باعث ناباروری می شود؟

کاهش سطح amh  با کاهش ذخایر تخمک همراه است اما این بدان معنا نیست که کیفیت تخمک را هم تحت تاثیر قرار دهد. با این حال، در صورتی که این مورد نادیده گرفته شده و درمان نشود، ممکن است در نهایت سبب کاهش شدید و در نتیجه از بین رفتن تخمک شود.

از آنجا که amh پایین ، کیفیت تخمک را تحت تاثیر قرار نمی دهد، شما ممکن است هیچ مشکلی با باروری نداشته باشید. اما این موضوع  برای همه صحت ندارد.

تخمک گذاری

شانس بارداری با amh پایین

هر زنی دوست دارد مادر شده و فرزند سالمی داشته باشد. باردار شدن یک فرایند کاملا طبیعی است اما هیچ مشکلی نباید در این فرایند ایجاد شده و روند آن را تحت تاثیر قرار دهد.

در مواردی که شما پس از چندین بار تلاش برای بارداری هنوز موفق به بارداری نشده اید، ممکن است یکی از دلایل آن کاهش سطح  amh باشد و بنابراین سلامت تخمدان شما به خطر می افتد.

تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که در بهبود سلامت تخمدان خود تلاش و تمرکز کنید. اگر سلامت تخمدان بهبود یابد، شانس بارداری هم در بسیاری  از موارد افزایش پیدا می کند.

تخمک گذاری

تفسیر آزمایش خون ای اچ ام؟

آزمایش خون برای ارزیابی سطح AMH ، یک آزمایش تشخیصی نسبتا دقیق درباره میزان ذخیره تخمدان و تخمک ها است. این آزمایش خون، ساده است و شما می توانید هر زمان و در طول دوره قاعدگی آن را انجام دهید.

درمان amh پایین

بر خلاف درمان ها در پزشکی مدرن، درمان های طبیعی با تمرکز بر ترمیم سلامت هورمونی شما و در نتیجه بارداری سریع و آسان صورت می گیرد.

شما با درمان های خانگی هم می توانید در افزایش سطح کم AMH و ذخایر تخمک موفق شوید. سطح کم  AMH نشانه ای از تخلیه ذخایر تخمدان است. به عبارت دیگر شما ممکن است با مشکلات باروری یا یائسگی زودرس، مواجه شوید.

چندین راه آسان و اثبات شده برای افزایش سطح AMH وجود دارد. برخی از زنان، به کیفیت تخمک های خود توجهی نمی کنند. علت بروز کاهش ذخایر تخمک در نوع درمان نقش اساسی دارد. با این حال، حتی اگر ذخایر تخمدان ضعیف باشد، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید آن را بهبود ببخشید!

عفونت واژن

گزینه های پزشکی جایگزینی وجود دارد که می توانید از طریق آن، ذخیره تخمدان خود را افزایش دهید.

این موارد عبارتند از:

درمان طبیعی همیشه و در اکثر موارد برای بهبود بیماری ها تاثیر گذار است. متاسفانه شما نمی توانید تعداد تخمک را افزایش دهید اما می توانید کیفیت تخمک ها را بهبود بخشیده و در نتیجه شانس بارداری بیشتری داشته باشید.

نبض ما– ترجمه: مهناز ضحاکی

منبع:fightyourinfertility

آیا با amh پایین می توان باردار شد؟
4.8 (95%) 4 رای
از پزشکان نبض‌ما بپرسید

سیستم پرسش و پاسخ

پیگیری سوال قبل


ثبت سوال جدید

تمامی پرسش‌های ثبت شده به سرعتو با دقت ویژه توسط پزشکان متخصص نبض‌ما دقیق پاسخ داده می‌شوند.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربرصابری سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۰( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من معدم بخاطر خوردن بعضی غذاها بشدت درد میگیره بطوریکه نه دفع میشه نه میتونم بالا بیارم فقط وقتی امپول میزنم بالا میاد الان یکساله تقریبا.دکتر ازمایش مدفوع نوشته و الان قرص کلیدینیوم سی و پنتوس 40 میخورم و فردا ازمایش دارم
    بنظرتون اشکالی ایجاد نمیکنن این قرصا برا ازمایش؟؟ و آیا ناشتا باید باشم ؟
    1. تصویر کاربردکتر اعظم عرفانیسه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۰( 3 هفته پیش)

      سلام نه موردي نداره استفاده كنيد.

  • تصویر کاربرنیلوفر شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من ی نوع کاپ قاعدگی خریدم بعد مطمعن نیسم سیلکون این کاپ مناسبه واژن من هست یان چ آزمایشی انجام بدم ک بدونم سیلکون این کاپ اصله بروز عفونت در واژن نمیکنه اسم کاپ اینه vida cup از شرکت آلمان ساخته شده
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲( 1 هفته پیش)

      سلام.معمولا کاپی که در بازار هست اصل است .باید تمام نکات استفاده از کاپ را رعایت کنید تا عفونت نگیرید و به نوع کاپ ربطی ندارد.

  • تصویر کاربرمحمد پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۰:۳۶( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من در نزدیکی ام آبم کامل توی واژن ریخت برای جلو گیری از بارداری باید چه کنم
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانپنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۰:۳۶( 1 هفته پیش)

      سلام.تا ۷۲ ساعت اول قرص اورژانسی که در داروخانه ها موجود هست مصرف شود.

  • تصویر کاربرم.گ جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من اواسط رتبطه جنسی دچار درد شدید در ناحیه رحم شدم. نیم ساعت گذشته اما دردم همچنان هست. سابقه کیست ندارم ولی کمی عفونت دارم. لطفا کمکم کنید

    با تشکر
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانجمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱( 2 هفته پیش)

      سلام.حتما به متخصص زنان مراجعه کنید تا درمان عفونت شوید.

  • تصویر کاربرمینا شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۱( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    من چند ماهی هست که یه چیزی مثله یه کیسه صورتی بیضی مانند از واژنم بیرون میاد وقتی که دستشویی میرم یا فشار میدم به خودم و سوزش یا خارشی یا دردی ندارم فقط ترشحات عفونی دارم. من بیست و پنج سالمه و دو سال هست که متاهل شدم و زایمان هم نداشتم. دکتر رفتم و معاینه کردن و گفتن که زیر مثانه یه کانال یا لوله هست که ماله من عفونت کرده و ترشحات اون هستش که داره خارج میشه و به من به مدت دو هفته کپسول داکسی سایکیلین دادن و امپول که گفتن اگه اثر داشت باید سایزش کوچیک بشه در غیر این صورت باید جراحی بشه و بازش کنیم و با فاصله بخیه بزنیم تا عفونتش خارج بشه. من بعداز امپول ها هنوز نرفتم پیششون و پیگیر هستم که پیشه چند تا دکتر دیگه هم برم و دو جا رفتم و نتونستن بفهمن این چیه فقط دارو برای عفونت من مینوشتن. الان میخاستم بدونم ایا تشخیص دکتری که اول رفتم درست بوده؟ و ایا راه درمان دیگه ای بجز عمل وجود داره؟ من واقعا میترسم چون به نظرم خیلی حساسه. لطفا به من جواب بدین من خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۱( 1 هفته پیش)

      سلام.با شرح حال شما احتمالا کیست لبیا یا واژن هست اگر سایزش با درمان عفونت کوچک شده نیاز به جراحی ندارد. نیاز به جراحی زمانی هست که چند بار عود کند نگران نباشید حتما مجددا با دکتر زنان دیگری مشورت کنید .

  • تصویر کاربرفراهانی شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۰۱( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.من تو عقد هستم رابطه کامل داریم ولی جلوگیری میکنیم. من 31وقت پریودیم بوده همیشه سه روز جلو میندازم یعنی باید 28.29پریود میشدم ولی نشدم زیر دلم هرازگاهی دردمیکنه که حس میکنم پریود شدم ولی خبری نیس. از بیبی چک دیروز استفاده کردم منفی بود.خیلی میترسم.احتمال بارداری وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانشنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۴:۵۹( 2 هفته پیش)

      سلام.با چه مکانیسمی جلوگیری می کنید.

    2. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانشنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۰۱( 2 هفته پیش)

      سلام.با چه مکانیسمی جلوگیری می کنید.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربرشیما پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۰۱( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من در هفته هفت نزدیکی داشتم که خونریزی کردم اما چندساعت بعدش قطع شدآیا مشکلی برای جنین پیش میاد؟ . روزهای قبل از نزدیکی هم لک های قهوای کمرنگ داشتم که هنوز هم هر از گاهی دارم این لکه های قهوای درترشحات من هست و خیلی کمرنگ ایا من باید به پزشک مراجعه کنم یا طبیعی هست
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانپنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۰۱( 3 هفته پیش)

      سلام.حتما مراجعه داشته باش .

  • تصویر کاربرعلی پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۴۱( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من دکترم به علت شکایت من از اختلال در نعوظ .برای من آمپول تستوسترون تجویز کرده .حالا توی آزمایشات من هم تستوسترون من 5.5بود که نرمال بود .که رنج نرمال هم بین 1تا 10 بود .بنظر شما تزریق برای من مشکلی ایجاد نمیکند .؟
    1. تصویر کاربردکتر رضا ولی پورپنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۴۱( 3 هفته پیش)

      با سلام اگه قبل از تزریق تستوسترون آزمایش دادید لازم ندارید ولی اگه بعد از تزریق تستوسترون آزمایش دادید نمیشه اظهار نظر کرد

  • تصویر کاربرف.ی شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۵( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود سه ماه پیش یه سقط طبیعی تو هشت هفته داشتم و پریودم 7 تیر شروع شد تو 26 سیکلم یه رابطه محافظت نشده داشتم و الان پریودم 14 روزه عقب افتاده درد های خفیف و کمر درد دارم ولی از پری خبری نیست سه روز پیش بی بی زدم منفی بود ایا ممکنه باردار باشم و تخمک گذاری دیر صورت گرفته باشه و اینکه چند روز دیگه برای انجام بی بی صبر کنم
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۵( 1 ماه پیش)
      سلام
      برای اطمینان آزمایش خون بدهید.بی بی چک بعد از ۱۰ روز از پریود دیگر قابل اطمینان هست.فردا مجددا بزنید اگر منفی بود با درصد بالا حامله نیستید.

      دکتر مریم عباسیان چوری
      متخصص زنان و زایمان
  • تصویر کاربرSb چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام.
    ایا بیماری smaمیتواند در دوران جنینی هم رخ بده و سپس در بدو تولد شاهد شکستگی بازو باشیم؟؟در مشاهده گرافی از دست طوری بوده که انگار استخوان بازو رو با تبر از وسط دو نصف کردن.زایمان طبیعی بوده و هیچ مشکلی زایمان نداشته.میتونین در مورد علت این مشکل کمکم کنید.با تشکر
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانچهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶( 1 ماه پیش)
      سلام
      .بیماری sma بیماری ژنتیکی هست که بر اساس درجه آن می تواند از دوره جنینی هم رخ دهد ولی برای اطمینان بیشتر با متخصص اطفال مشورت کنید.

      دکتر مریم عباسیان چوری
      متخصص زنان و زایمان
درحال دریافت اطلاعات

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد؛
همچنین لطفاً درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر