• تصویر کاربرمهران سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    جوان21س درد خیلیکم تدریجیوگاهان درهفته ویاماه دربیضه دارمپارسالباتوجهبه مشکل واریکوسل برای دوستم برای اطلاع ازاین بیماری به پزشک مراجعه کردموپس از بررسی فیزیکی بیضه ومعاینهبادستگاهعلت واریکوسلراردکردوگفتندپیچ خوردگی بیضه هستو بعدازمدتی خوب میشودوگف شورت تنگ استفاده کنمدرهفته واکثراماهی یکباربه ناچارخودارضایی میکنمواین عمل از15سالگیتاکنون هستوترس ازعقیم شدن و اختلال هورمونیو ناباروی دارم منشااین درد چیست؟احساس کوچک بودن بیضه را نیز دارموهمچنین در گاهی ازاوقات حدوداچندماهی یکی2بارپس ازبیدار شدن ازخواب صبحگاهی حرارتی دراطراف بیضه دارم
    1. تصویر کاربردکتر شهریار ناطقسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام،تشخیص پیچ خوردگی(Torsion) در شما درست نیست
      خود ارضایی سبب ناباروری نمیشود
      لطفا" با جواب سونوگرافی از بیضه ها به مطب مراجعه کنید

    2. تصویر کاربردکتر رضا ولی پورسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      با سلام باید از نزدیک معاینه شوید

    3. تصویر کاربردکتر هوشنگ قوامیسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام
      باید به پزشک مراجعه کنید و معاینه بالینی شوید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربرحسن سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام 57ساله هستم حدودیکسال میشه کخ میل جنسی من شروع به کاهش کرده الان 3ماهه که هیچکونه تماس جنسی نداشتم نغوظ کامل ندارم وهمین باعث ااضطراب بیشترمیشه چه کاری بایدبکنم تامداوابشم ممنون میشم راهنمایی نمایید
    1. تصویر کاربردکتر شهریار ناطقسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام،لطفا" با ازمایش هورمون و ازمایش اسپرم به مطب مراجعه کنید

    2. تصویر کاربردکتر رضا ولی پورسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      با سلام باید جهت انجام آزمایشات خون و تجویز دارو مراجعه کنید 

    3. تصویر کاربردکتر هوشنگ قوامیسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام

      یک ساعت قبل از نزدیکی قرص تادالافیل خورده شود

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربره.م یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    دخترم ۳۴ماهشه ۳ ماهه متوجه شدیمAsd2داره.در اکو در یک درمانگاه گفتن ۱ سوراخ با ابعاد ۱ س م با ریم خوب هست.بعدازبستری در بیمارستان رجایی در اکو گفتن مشکوک ب دو سوراخ هست.آنژیو شد ک بدلیل عدم داشتن ریم خوب یکی از ۲ سوراخ،تصمیم ب جراحی گرفته شدومشخص شد ک ابعاد سوراخ ۱۴ م م هست.۲ ماه بعداز آنژیو ک برای اکو رفتیم ابعاد سوراخ ۰/۸۵ س م مشخص شد یعنی کمتر از ۱ س م.آیا ناآرومی کودک هنگام اکو ممکنه باعث این اختلاف سایزها بشه یا ممکنه با توجه ب مصرف کاپتوپریل و فوروزماید ابعاد سوراخ کوچکتر شده باشه یا فقط ابعادی ک در آنژیوگرافی مشخص شده دقیق هست؟باتشکر و آرزوی سلامتی
    1. تصویر کاربره.مجمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش)
      آیا این ابعاد توسط پزشک تخمین زده میشه یا بوصیله دستگاه دقیق مشخص میشه؟
      ممکنه در اکو یک سوراخ نشون داده بشه و در آنژیو متوجه ۲ سوراخ بشن و بخاطر همین مسئله ابعاد سوراخ در اکو نسبت ب انژیو کوچکتر باشه؟
      در همه اکوها اشاره شده large asd ، آیا ب این معناست ک فقط با کمک جراحی و انژیو مشکل حل میشه ؟
    2. تصویر کاربره.مجمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش)
      آیا این ابعاد توسط پزشک تخمین زده میشه یا بوصیله دستگاه دقیق مشخص میشه؟
      ممکنه در اکو یک سوراخ نشون داده بشه و در آنژیو متوجه ۲ سوراخ بشن و بخاطر همین مسئله ابعاد سوراخ در اکو نسبت ب انژیو کوچکتر باشه؟
      در همه اکوها اشاره شده large asd ، آیا ب این معناست ک فقط با کمک جراحی و انژیو مشکل حل میشه ؟
    3. تصویر کاربردکتر صادقی قهرودییکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 5 روز پیش)

      سلام
      درمان دارویی با تشخیص asd به تنهایی همخوانی ندارد
      البته این موارد مربوط به فوق تخصص قلب اطفال است
      بهتر است از پزشک معالج راهنمایی بخواهید
      مرکز شهید رجایی از بهترین مراکز در کشور در زمینه بیماریهای مادرزادی قلب است

    4. تصویر کاربردکتر کامران حسین زادهیکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 5 روز پیش)

      سلام
      با اکو پیگیری بفرمایید ربطی به نا آرامی بچه یا اثر فورازماید ندارد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربرمهدی سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر دو سال است که ازدواج کردم ولی هنوز بچه دار نشدیم دکتر برام آزمایش اسپرم نوشته میخواستم لطف کنید وبرام تفسیرش کنید
    با جزئیات تعداد اسپرمام سرعتشون و در کل درچه محدوده ای باید باشند
    1. تصویر کاربردکتر شهریار ناطقسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام،در کل در ازمایش اسپرم ٣ فاکتور مهم است،تعداد،شکل و حرکت
      تعداد و حرکت خوب هست اما شکل نرمال وجود ندارد
      ازمایش را تکرار کنید در صورت عدم وجود شکل نرمال سلنیوم ٢٠٠ میلی تا ٣ ماه مصرف کنید

    2. تصویر کاربردکتر هوشنگ قوامیسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      سلام

      آزمایش طبیعی است

    3. تصویر کاربردکتر رضا ولی پورسه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 3 روز پیش)

      با سلام مورفولوژی نرمال رو گزارش نکردند بقیه موارد نرمال است مجدد آزمایش اسپرم انجام بدین

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربرزلاله چهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید من ۱۰ روز نزدیکی محافظت نشده دلشتم
    متاسفانه همسرم نتونست جلوگیری طبیعی کنه
    من صبحش ۲ تا قرص اورژانسی و ۱۲ ساعت بعد ۲ تا خوردم
    اما الان ۴ روز میکذره که
    سینه ها درد داره
    مدام حالت تهوع دارم
    زیر شکمم درد داره
    احتمال داره باردار باشم
    نیاز هست آزمایش خون بدم
    ممنونم
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانچهارشنبه ۱۹ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام

      احتمال بارداری بسیار کم است و دردها به علت دارو میباشد ولی هر روشی یک درصدی شکست دارد که شما بهتر است یک تست بارداری بدهید.

  • تصویر کاربرحسین جمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    من مدتى هست با یه دخت نامزدم الان میخایم عقد کنیم و فهمیدم اچ پى وى نوع ١٨داره یک ایا اون خوب میشه و اگر میشه چقدر طول میکشه٢-ما میتونیم سکس داشته باشیم٣-این بیمارى از راه لب گرفتن هم منتقل میشه ضمنا من ٣۵سالم هست و فکر نکنم بتونم واکسن بزنم
    1. تصویر کاربردکتر رضا ولی پورجمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      با سلام اولا اچ پی وی خوب نمیشه ثانیا برای خود خانم شانس سرطان گردن رحم داره که باید پیگیری کنه برای شما هیچ خطری نداره ثالثا از راه لب گرفتن منتقل نمیشه

    2. تصویر کاربردکتر هوشنگ قوامیجمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام

      از راه لب انتقال پیدا نمیکند

    3. تصویر کاربردکتر شهریار ناطقجمعه ۲۱ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام،زگیل امکان درمان قطعی ندارد اما اگر کرایو کنید و بعد از ان سیستم ایمنی را تقویت کنید احتمال عود بسیار کم میشود
      اگر ایشان فیزیک ضایعه را نداشته باشند میتوانید سکس کنید
      از راه لب گرفتن منتقل نمیشود
      زدن واکسن در شما ضرورتی ندارد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربرعلی یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    دوست دختر من پرده حلقوی و ارتجاعی دارد
    من با دو انگشت دخول انجام دادم و هیچ گونه خونریزی مشاهده نشد
    ولی وقتی با آلت تناسلی دخول شکل گرفت (نه به صورت کامل) مقداری خون دیده شده
    البته این خونریزی ادامه دار نبود و در حد چند قطره روی آلت مردانه دیده شد و سپس بند امد
    آیا این خونریزی به دلیل پارگی پرده بکارت بوده یا به دلیل آسیب به دیواره واژن یا اصلا علت دیگری داشته است؟؟؟
    1. تصویر کاربردکتر مریم عباسیانیکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام

      پرده حلقوی و ارتجاعی به این معنی نیست که با دخول پاره نمی شود و ارتجاعی است بلکه به این معنی است که با دخول ممکن است خونریزی نکند .به احتمال قوی پرده پاره شده ولی فقط با معاینه ممکن میشود که نظر قاطع داد.

  • تصویر کاربرraha یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید یه نوزاد حدود یکماهه داریم که متوجه شدیم قلبش سوراخه و این موضوع واقعا برامون خیلی درد آوره نمیدونیم چکار کنیم آیا درمانی داره ازتون ممنون میشم اگه جواب بدید
    1. تصویر کاربردکتر حسین نجفییکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام
      یکی از همکاران فوق متخصص قلب اطفال ایشان را ببیند
      بسیاری از نقایص بتدریج بسته میشود

  • تصویر کاربرمهدی یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جوانی 30 ساله هستم که متاسفانه چند سالی به خود ارضایی مبتلا هستم اکنون قصد ازدواج دارم ولی اندازه بیضه هایم به اندازه یک بند انگشت است این اندازه طبیعی هست یا نه؟ ایا احتمال دارد نتوانم در اینده بچه دار شوم؟ راهی برای افزایش اندازه انها هست یا نه؟چه کار باید کنم؟
    1. تصویر کاربردکتر هوشنگ قوامییکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

       سلام

      سونوگرافی بیضه ها انجام شود

    2. تصویر کاربردکتر شهریار ناطقیکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

       سلام

      سلام،لطفا" با جواب سونوگرافی از بیضه ها و از مایش اسپرم و ازمایشات هورمونی
      LH//FSH//PRL//Testestrone
      به مطب مراجعه کنید

    3. تصویر کاربردکتر رضا ولی پوریکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      با سلام باید از نزدیک معاینه شوید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربرMahla یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید من پوست صورتم چربه جوش میزنه وقتی هم جوش از بین میره جای اون میمونه یک بار لیزر کردم جواب نداد کرم ترینوئین با محول اریتروماسین هم دکتر دادن جواب نداد چیکار باید کنم به نظر شما؟
    1. تصویر کاربرمشاور نبض مایکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام ، بنظر میرسد پوست شما خیلی لطیف و حساس است که جای اسکار و زخم روی آن میماند ، برای اینگونه موارد بعد از معاینه ، صابون و محلول های مخصوص شستشو پیشنهاد میشود ، به یک متخصص پوست مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات

قسمت پرسش از دکتر نبض ما به صورت رباتیک نبوده و تمامی سوالات توسط پزشکان متخصص و فوق تخصص که با مجموعه نبض ما همکاری دارند، پاسخ داده می شوند. هزینه پاسخ دهی به سوال شما 5 هزار تومان میباشد . 

شما میتوانید سوالات خود را دقیق و با درج تمامی جزئیات مطرح نموده و کد رهگیری دریافت نمائید. پس از ثبت سؤال هم از طریق سیستم پیامکی و هم ایمیل کد رهگیری ارسال خواهد شد .همچنین زمان پاسخ دهی مجدد از طریق پیامک به همراهتان اطلاع داده خواهد شد .

به جهت رعایت اصل امانت داری و بمنظور حفظ حریم شخصی ، مشخصات بیماران در پاسخگویی نمایش داده نمیشود و فقط کد رهگیری مشاهده خواهد شد .

پاسخ های ارائه شده هیچگاه جایگزین تشخیص قطعی نمیباشد و از تجویز دارو معذوریم .

مهمترین وشایع ترین سوالات هر بیماری در بخش لیست سوالات شایع  بهمراه جواب قرارداده شده است لطفا پس از مطالعه در آن بخش در صورت غیر تکراری بودن سوال خود را مطرح بفرمائید.

همچنین میتوانید در بخش جستجوی سایت موضوع یا بیماری یا داروی مورد نظر را تایپ و راجب آن مقالات و مطالب مربوط به پیشگیری وعلائم و عوارض و درمان را بیابید و در بخش  دکتر سلام  با برخی از پزشکان تیم نبض ما بیشتر آشنا شوید .

سلامت و شاد و تندرست باشید – تیم پزشکی نبض ما