بارداری در 40 سالگی خطر دارد؟ - پرسش 351

  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 130 متخصص زنان،زایمان،نازایی و مامایی
    40 سال سن و یک دختر 3 ساله دارم و می خواهم دوباره باردار بشم آزمایش هایی که دادم : توتال بیلیروبین 2.08 * دایرکت بیلیروبین 0.48 * این دایرکت بیلیروبین 1.6 H آنتی تیپو 314.4 تی اس اچ 2.67 تی 3. 1.07 تی 3 آپ تک. 1.05 تی 4. 7.41 تس تس ترون 0.342 پرولاکتین. 8.34 فری تیروکسین ایندکس. 7.06 هستش امروز که روز 10 پریودم بود سونوگرافی واژینال دادم که جوابش رحم 83×39×50 م و پارانشیم با اکوی هموژن دارد ناحیه سالید هیپواکو به ابعاد تقریبی 16×24 م منطبق بر قسمت فوقانی خلفی تنه رحم به شکل ساب سروزال مشهود است ضخامت آندومتری 6-5 م به صورت یکنواخت تخمدان راست 19×28 و چپ 28×20 میباشد ضایعه فضاگیر در تخمدانها دیده نشد مایع آزاد و کالکشن عفونی در لگن نیست. حدود 2 هفته است که روزی نصف قرص لیبوتیروکسین برای بالا بودن آنتی تی پو و یک قرص امگا3 و یک روز در میان قرص ویتامین E می خورم می خواستم بدون با این شرایط می توان بچه دار شد یا نه و آیا ممکنه به خاطر سنم بچه مشکل دار بشه
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش)
      معمولاً زمانیکه سن خانم به 40 سال می رسد به دلیل اختلالات کرموزومی فولیکول ها شروع به تخریب و در صورت بارداری احتمال سقط و یا جنین با اختلال کرموزومی زیاد می شود. همچنین در سن 40 سالگی تعداد فولیکول و ذخیره تخمدان کاهش می یابد و شانس بارداری کم می شود. در صورتیکه شما تمایل زیاد به بارداری دارید می توانید زیر نظر متخصص مربوط اقدام به بارداری کنید و در دوران بارداری آزمایشات غربالگری در صورت نیاز آمینوسنتز نمایید.
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
امتیاز به مطلب post

قسمت پرسش از دکتر نبض ما به صورت رباتیک نبوده و تمامی سوالات توسط پزشکان متخصص و فوق تخصص که با مجموعه نبض ما همکاری دارند، پاسخ داده می شوند. 

شما میتوانید سوالات خود را دقیق و با درج تمامی جزئیات مطرح نموده و کد رهگیری دریافت نمائید. پس از ثبت سؤال هم از طریق سیستم پیامکی و هم ایمیل کد رهگیری ارسال خواهد شد .همچنین زمان پاسخ دهی مجدد از طریق پیامک به همراهتان اطلاع داده خواهد شد .

به جهت رعایت اصل امانت داری و بمنظور حفظ حریم شخصی ، مشخصات بیماران در پاسخگویی نمایش داده نمیشود و فقط کد رهگیری مشاهده خواهد شد .

پاسخ های ارائه شده هیچگاه جایگزین تشخیص قطعی نمیباشد و از تجویز دارو معذوریم .

مهمترین وشایع ترین سوالات هر بیماری در بخش لیست سوالات شایع  بهمراه جواب قرارداده شده است لطفا پس از مطالعه در آن بخش در صورت غیر تکراری بودن سوال خود را مطرح بفرمائید.

همچنین میتوانید در بخش جستجوی سایت موضوع یا بیماری یا داروی مورد نظر را تایپ و راجب آن مقالات و مطالب مربوط به پیشگیری وعلائم و عوارض و درمان را بیابید و در بخش  دکتر سلام  با برخی از پزشکان تیم نبض ما بیشتر آشنا شوید .

سلامت و شاد و تندرست باشید – تیم پزشکی نبض ما