you can check here https://www.yoloxxx.com/

روشی جدید در تشخیص ناباروری

محققان می گویند ناتوانی یک زوج در باردار شدن پس از یک سال رابطه جنسی بدون جلوگیری از بارداری، ناباروری است. علل ناباروری می تواند مربوط به زن یا مرد یا هر دو باشد.

محققان انگلیسی دانشگاه ناتینگهام در مطالعات اخیر خود از ارتباط بین هورمون کورتیزول مو با روش درمانی ناباروری IVF خبر داده اند که با استفاده از این راه حل می توان موفقیت آمیز بودن بارداری را پیش بینی کرد. زنانی که دارای میزان بالایی از هورمون کورتیزول در موی خود هستند از شانس باروری کمتری نسبت به سایرین برخوردارند. کورتیزول با نام هورمون استرس نیز شناخته می شود و یکی از علل ناباروری شمرده می شود.

محققان معتقدند موفقیت در روش درمانی لقاح خارج از رحم یا IVF با میزان و سطح هورمون های کورتیزول مو در ارتباط است.

ناباروری در ده تا پانزده درصد از زوج ها دیده می شود. علل ناباروری می تواند مربوط به زن یا مرد یا هر دو باشد. حدود 40% از مشکلات ناباروری مربوط به مردان، 40% مربوط به زنان و حدود10% مربوط به هر دو است. در حدود 10% از زوج ها نیز عامل ناباروری مشخص نیست. به عبارت دیگر در این زوج ها هر دو نفر با توجه به انجام آزمایش های موجود مشکلی ندارند ولی به علل نامشخصی بچه دار نمی شوند و علل ناباروری مشخص نیست.

اندازه گیری هورمون های مادر

این تکنیک جدید به پزشکان اجازه می دهد، عملکرد هورمون های مادران آینده را سه تا شش ماه قبل اندازه گیری کرده و محاسبات دقیق تری نسبت به روش های پیشین در اختیار داشته باشند و علل ناباروری را دریابند. در روش های گذشته از بزاق، خون یا ادرار برای اندازه گیری سطح هورمون ها استفاده می شد.

محققان در این مطالعه ۱۳۵ زن با میانگین سنی ۳۵ سال را که در فاصله سال های ۲۰۱۲ تا  ۲۰۱۴ با روش IVF باردار شده بودند مورد مطالعه قرار دادند. از میان این تعداد تنها ۶۰ درصد باردار شده بودند. محققان در بررسی های گذشته تنها به اندازه گیری های هورمون در بزاق، خون و ادرار توجه کرده بودند اما در مطالعه جدید نمونه مو را نیز به بررسی های گذشته افزودند. در پایان دریافتند که میزان هورمون کورتیزول در نمونه های بزاق با موفقیت باروری مصنوعی (IVF) مطابقت نداشته اند اما تعداد زنانی که باردار شده بودند با میزان هورمون مو در ارتباط بود.

با استفاده از این روش می توان پیش بینی بلند مدت تری از موفقیت آمیز بودن انجام لقاح خارج از رحم در اختیار داشت. موارد دیگری نیز مانند الکل، مصرف دخانیات، استرس و … نیز می توانند نقش به سزایی در موفقیت آمیز بودن IVF ایفا کنند. IVF یا لقاح مصنوعی، یکی از روش های درمان ناباروری است که در آن سلول تخمک بالغ از زن گرفته و با اسپرم مرد در خارج از بدن لقاح یافته و برای ادامه بارداری طبیعی در رحم کاشته می شود.

5/5 - (1 امتیاز)

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال مطرح شده قبلی و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    با سلام ممنون از جواب گویی شما فقط چند سوال دیگه داشتم قبل از سکس قرص مگادول و ترامادول خوردم و اینکه الآن دو روزه که اسهال دارم و پهلو درد دارم و اینکه قبل از سکس چند روزی سرما خوردگی داشتم و از دهنم خلط سبز رنگ میومد و الآن بهتر شدم ولی خب اسهالم برام معضل شده فکرمو درگیر کرده می خواستم بدونم باید چیکار کنم و درضمن هیچ ترشحی از آلتم بیرون نیومده قبلا رفتم دکتر گفتن که سنگ کلیه دارم ولی نمی دونم دفع شد یا نه ولی سر آلتم مثل همیشه می سوزه لطفا خیالمو راحت کنین نیازی به آزمایش هست و چه موقع باید آزمایش بدم خیالمو راحت کنین بخدا چند روزه حال و حوصله ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 2 سال پیش)

      سلام،در مورد سنگ كليه لطفا" يك سونوگرافي انجام دهيد
      به هيچ وجه قبل از زناشويي از قرص ترامادول استفاده نكنيد،وابستگي مي اورد
      در مورد سوزش سر الت بايد حضورا" معاينه شويد

    2. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 2 سال پیش)

      با سلام ی سونوگرافی از کلیه ها مثانه و تعیین حجم باقیمانده ادراری و آزمایش ادرار و کشت ادرار انجام بدین و همزمان به متخصص عفونی مراجعه کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    سلام من مینور دارم نامزدمم مشکوکه به مینور خواستم بدونم ایشونم مینور هستن اقا هستن ایشونhgb14.6 mcv81.1 mch27 hct44..4 rbc5.4 feritin161 wbc7.4 rdwcd13 rdw-sd41.2 توی ازمایش قبلی mcv79.1 بود
    1. تصویر کاربر دکتر اعظم عرفانی دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 3 سال پیش)

      سلام برا اطمينان بايد هموگلوبين الكتروفورزيس انجام بديد.طبق اين ازمايش بتاتالاسمي كه ندارند ولي ممكنه الفا تالاسمي باشه كه موردي برا ازدواج ندارد.

  • تصویر کاربر الناز چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    باسلام من ۳۲ سالمه و یک فرزند دارم و۲ساله فهمیدم درمویید تخمدان چپ دارم اندازش هم تقریبا بزرگ نمیشه ولی بعضی وقتها درد داره میخواستم ببینم راهکار دیگری غیر از جراحی داره یا نه و اگه جراحی نکنم بعداً مشکلی پیش میاد با تشکر از سایتتون مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر مریم عباسیان چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 3 سال پیش)
      کیست درمویید تنها راه درمان آن جراحی است می توانید جراحی نکنید ولی حتما تحت نظر باشید تا سالیانه اندازه آن مشخص باشد البته با لاپارسکوپی هم میتوانید جراحی شود که خیلی بهتر است.

      دکتر مریم عباسیان چوری
      متخصص زنان و زایمان
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    سمت راست کیسه بیضه های بنده بعضی اوقات باد میکنه دلیلش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام
      برای ارزیابی توان باروری در مردان نیاز به انجام آزمایش اسپرم هست باد کردن بیضه ها می تواند بدلیل فتق، واریکوسل، هیدروسل، اسپرماتوسل و‌عفونت باشد لذا ‌برای پی بردن به علت باد کردن بیضه ها بایستی سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید.

      دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی
      https://www.drjabbari.com/
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 57 مشاهده پرسش
    سلام جواب پاپ اسمیر چیست و مشکلی هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر مریم عباسیان سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام
      جواب پاپ خوب است .اتروفی به علت قطع پریود است .هر ۲ سال پاپ را تکرار کنید .

      دکتر مریم عباسیان چوری
      متخصص زنان و زایمان
  • تصویر کاربر Azadeh دوشنبه ۲۹ مرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    باسلام..من زمان عادت ماهانه شدنم نامنظمه و دكترم گفته با دارو خوردن تا هميشه ،ميشه وضعيتو درست كرد.و اينكه گفته من تنبلي تخمدان دارم ولي واسه باردار شدن مشكلي نخوام داشت.آيا مني كه تنبلي تخمدان دارم از الان نبايد درماني رو پيش رو بگيرم تا موقعي ك تصميم ب حاملگي گرفتم مشكلي برام پيش نياد؟؟دكترم گفته فقط ورزش و لاغري باعث عدم مشكل واسه توعه!
    1. تصویر کاربر دکتر مریم عباسیان دوشنبه ۲۹ مرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام
      تنبلی تخمدان پروسه ای است که همیشه با آن درگیر هستید بهترین درمان آن لاغری و ورزش و قرص ویتامین دی است.وهمیشه باید تحت نظر باشید .نگران نباشید.

      دکتر مریم عباسیان چوری
      متخصص زنان و زایمان
  • تصویر کاربر ناهید شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    سلام
    من هفته هشتم هستم.دو هفته پیش با دو سونو دکترم فهمید که حاملگی پوچ دارم ولی هیچ علائمی مانند خونریزی و درد ندارم.نگرانم.
    آیا مشکلی پیش نیامده؟
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام
      تستهاى خون از نظر مشكلات احتمالى انعقا دى انجام شود فاصله ى بين دو سونو گرافى پوچ حداقل يك هفته باشد

      دکتر مهری نخستین پناهی
      جراح و متخصص زنان و زایمان و ناباروری
  • تصویر کاربر shima سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    دکتر یکماه گذشته دچار انگل شدم و خارش در مقعد و در مدفوع کرم دیدم ، قرص مبندازول مصرف کردم طی دو هفته ، در حال حاضر گاهی اوقات مجددا در مدفوع تخم هایی را میبینم دلیلش چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام با متخصص عفونی یا فوق تخصص گوارش مشورت کنید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 57 مشاهده پرسش
    با سلام ببخشید اقای دکتر من یک پسر 15 ساله ام که الت تناسلیم شق(نعوظ) می شود برای حل این مشکل باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام،مساله اي نيست نگران نباشيد

      دکتر شهریار ناطق
      جراح کلیه و متخصص ارولوژی

      https://drshnategh.com
  • تصویر کاربر سپیده شنبه ۵ خرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 65 مشاهده پرسش
    سلام،پدرمن سال 82 عمل تخلیه پروستات انجام دادن،از همون وقت دچار عدم کنترل ادرار شدن،به دکترای اورولوژیست زیادی مراجعه کردیم ولی نتیجه نداشت،الان از کاندوم شیت استفاده میکنن،میخواستم بدونم راه حل جدیدی توی علم پزشکی هست که منجربه درمان بشه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور شنبه ۵ خرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بله اسفنگتر مصنوعی میشه گذاشت

      دکتر ولی پور
      متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
      https://dr-valipour.com
درحال دریافت اطلاعات
this website free porn