قلب سالم برای ادامه زندگی
استرس و اضطراب ناشی از زندگی ماشینی همه افراد را به بیماری مستعد کرده است. بنابراین بهتر است که به داشتن قلب سالم اهمیت دهید.
گردآوری – نبض ما
برای اینکه تشخیص دهید قلب سالم دارید، باید به علایم بدن توجه کنید. گاهی مشکلات قلبی به شکلی آشکار می شود که فرد متوجه مشکل اصلی خود نمی شود. به همین دلیل لازم است علایم بیماری های قلبی را بشناسید. زمانی که از سلامت قلب خود اطمینان یافتید برای پیشگیری از بیماری های قلبی می توانید یک زندگی سالم و عاری از استرس را دنبال کنید.
از کجا بفهمیم قلب سالم داریم؟
انرژی زیاد: یکی از نشانه های اولیه مشکلات قلبی، خستگی مفرط است. بنابراین اگر پس از یک روز پرکار، انرژی کافی برای رفتن به میهمانی را دارید بدانید که قلب سالم دارید.
ضربان عالی قلب
می توانید با حس کردن نبض، ضربان قلب خود را کنترل کنید. ضربان قلب یک فرد سالم باید ۷۲ ضربه در دقیقه باشد. به طور کلی بین ۷۰ تا ۸۰ ضربه نشانه یک قلب سالم است.
تنفس منظم
افرادی که قلب ضعیفی دارند، تنفس منظمی ندارند. اگر پس از بالا رفتن از پله، دچار کمبود نفس می شوید ممکن است مشکل قلبی داشته باشید.
اعصاب قوی
توانایی حفظ آرامش در موارد پراسترس یکی دیگر از نشانه های قلب سالم است. افرادی که قلب ضعیفی دارند، زود از کوره درمی روند و هنگامی که تحت استرس قرار می گیرند، عرق می کنند.
کنترل منظم فشارخون
باید به طور منظم فشار خون خود را کنترل کنید. ایده آل ترین فشار خون ۱۲۰٫۸۰ است.
عدم احساس سفت شدن دور سینه
برخی افراد گاهی احساس سفتی دور سینه می کنند، که ممکن است نشانه حمله قلبی خفیف باشد اما اگر تاکنون دچار این حالت نشده اید، این امر نشان می دهد که قلب سالمی دارید.
اکو کاردیوگرام
تمام نمونه های اکوکاردیوگرام را که گرفته اید، نگه دارید تا با مقایسه کردن آن ها از سلامت قلبتان مطمئن شوید.
نداشتن کلسترول مضر
هر از گاهی برای تعیین میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون به ویژه پس از ۳۰ سالگی آزمایش دهید. اگر گزارش خون شما سالم باشد دلیلی برای نگرانی نیست.
تست استرس
تست تردمیل یا تست استرس یکی از بهترین راه ها برای پی بردن به این موضوع است که آیا قلب شما تحت فشار قرار دارد یا نه پس از ۳۰ سالگی سالی یک بار این آزمایش را انجام دهید.
معرفی کتاب
بیماری های قلبی ، در جامعه امروز ما ، یکی از عمده ترین عوامل انواع مرگ میر های افراد اجتماع – اعم از زنان و مردان یا جوانان و سالخوردگان – بشمار می رود. در عرصه دانش پزشکی، با وجود پیشرفت های قابل توجهی که صورت گرفته، متاسفانه در مورد درمان برخی از بیماریها ، هنوز راهکاری صد در صد راهگشا و امیدوار کننده در دسترس نیست. بیماری های قلبی که گسترش روز افزون آنرا اکنون به شکلی نگران کننده شاهد هستیم نمونه ای است از این قبیل که با وجود تمامی تلاش های جراحان و متخصصان قلب در راستای درمان کامل آن، تلفات جانی مبتلایان به این نوع بیماری اندک نیست.
در کتاب قلب سالم موجب ادامه زندگی است، پس از بیان عملکرد طبیعی قلب سالم و توضیح انواع بیماری های قلبی ، عوامل مختلف ابتلا به این نوع بیماری ذکر شده و خطرات و صدمات جسمی حاصل از آن به خواننده گوشزد شده است.
این کتاب توسط دکتر سیمون جوزف تالیف و به ترجمه مرتضی مدنی نژاد رسیده است.