«خانه امید اتیسم ایران» کجاست؟

با حضور معاون وزیر بهداشت

«خانه امید اتیسم» ایران با حضور مسئولان وزارت بهداشت و چهره‌های هنری، ورزشکاران و خانواده‌های دارای فرزند اتیسم افتتاح شد.

نبض ما-در این مراسم علاوه بر اعضای هیات امنای انجمن اتیسم ایران و مدیر کل سازمانهای مردم نهاد سلامت، سیدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزارت بهداشت نیز حضور داشت.

خسروتاج عضو هیات امنای انجمن اتیسم ایران در این مراسم از همه افراد خواست که حمایتی پایدار از مجموعه داشته باشند تا انجمن اتیسم ایران بتواند به تمامی اهداف کوتاه و بلند مدت خود برسد.

وی افزود: هدف از افتتاح خانه امید اتیسم ایران، اطلاع رسانی، افزایش دانش و آگاهی جامعه، ظرفیت سازی جامعه و توانمندسازی خانواده های دارای فرزند اتیسم و راه اندازی مرکز جامع اتیسم است.

هادی ایازی، معاون اجتماعی وزارت بهداشت و درمان نیز گفت: باید پذیرفت که در زمینه سلامت اگر مشارکت مردم نباشد با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم بود و این مشارکت جز با حضور سازمانهای مردم نهاد ممکن نخواهد بود. انجمن اتیسم ایران با فعالیتی گسترده خود که امروز با افتتاح شعبات آن در شهرستانها کاملا ملموس است، به سازمانی اثرگذار در حوزه سلامت تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در مناظره ریاست جمهوری در روز جمعه، اگر چه مبحث اجتماعی بود، ۲ موضوع مهم مغفول ماند و در موضوع سلامت وتشکل ها و نهادهای غیردولتی.

ایازی اضافه کرد: پرداختن به مساله بهداشت از سوی دست اندرکاران برگزاری مناظره شاید به دلیل کارهای مهم و زیربنایی باشد که در این دوره در زمینه سلامت مردم انجام گرفته و تحول اساسی ایجاد شده است.

مراسم افتتاح خانه اتیسم با سخنان اشکان خطیبی هنرمند سینما و موسیقی ادامه یافت که وی با توضیحی مختصر از روند تشکیل کمپین و فواید و مشکلات آن گفت: وقتی که کمپین را تشکیل دادیم این روز را می دیدم که همه در ساختمان انجمن هستیم و از اتیسم میگوییم. حتما آن روز هم فرا می رسد که اتیسم با حمایت همه، مشکلات خود را پشت سر گذاشته است.

سپس دو تن از والدینی که دارای فرزند اتیسم هستند پشت تریبون قرار گرفتند و از نقش انجمن در نگاه جامعه به طیف اوتیسم گفتند و لزوم بیشتر مشارکت نهادها، سازمانها و عموم مردم را در شناخت و حل مشکلات اتیسم خواستار شدند.

همچنین از سنگ بنای یادبود ساختمان نیز توسط طاهری مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، پرده برداری شد. همچنین در این مراسم از دو پروژه “مشاوره تلفنی” و “چکاپ اتیسم” رونمایی شد.

علایم بیماری اوتیسم در افراد مختلف متفاوت است؛ ولی اغلب والدین قبل از ۳ سالگی فرزند خود متوجه تفاوت او با هم سن و سالانش می‌شوند.

برخی از شایع‌ترین علایم بیماری اوتیسم عبارتند از:

• دیر به حرف افتادن یا عدم تمایل به صحبت کردن؛ ۴۰ درصد از افراد مبتلا به اوتیسم هرگز صحبت نمی‌کنند.

• مشکل در درک دیدگاه گوینده

• استفاده از کلمات و عبارت‌های تکراری

• تکرار رفتارهای کلیشه‌ای مانند تکان دادن دست یا بدن

• تمرکز طولانی مدت روی اشیا

• خودزنی

• پرخاشگری

• ناتوانی در بیان اسم

• ناتوانی در برقراری ارتباط چشمی

• علاقه به بازی‌های تکراری

• خیره شدن به یک شی یا تصویر

• فقدان حس همدلی و به اشتراک گذاشتن احساسات

• عدم تمایل به ایجاد دوستی با هم سن و سالان

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که اوتیسم یک بیماری ژنتیکی است، ولی هنوز ژن مرتبط با این بیماری شناخته نشده است.

محققان بر این باورند که ممکن است عوامل محیطی و ویروسی نیز در بروز این اختلال نقش داشته باشند.

شناخت زودهنگام بیماری به والدین کمک می‌کند که کنترل بیشتری بر روند آن داشته باشند و کودک خود را حمایت کنند؛ همچنین درمان نیز در این صورت با موفقیت بیشتری انجام می‌شود.

3.8/5 - (5 امتیاز)

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال مطرح شده قبلی و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Parsa یکشنبه ۶ فروردین ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    سلام من 38سال سن دارم ومرد هستم حدودا یک ماهی است که احساس ادرار دارم ولی کمی تخلیه میشود اخیرا یک بار هم انتهای ادرار کمی خون دیدم لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما یکشنبه ۶ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      ممكن است مربوط به بزرگي خوش خيم پروستات باشد
      بايد به ارولوژيست مراجعه كنيد تا آزمايشهاي مربوطه را براي شما بنويسند
  • تصویر کاربر اعصاب سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    افسردگی بای پلار طول درمانش چه مدت است
    1. تصویر کاربر اعصاب سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      باسلام ایا افسردکی خفیف بای پلار یا دوقطبی درمان دارد درمورد یک دختر بیست وسه ساله مطرح شده که دچار شکست عشقی یک طرفه است والان بستری شده
    2. تصویر کاربر اعصاب سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      باسلام ایا افسردکی خفیف بای پلار یا دوقطبی درمان دارد درمورد یک دختر بیست وسه ساله مطرح شده که دچار شکست عشقی یک طرفه است والان بستری شده
    3. تصویر کاربر اعصاب سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      باسلام ایا افسردکی خفیف بای پلار یا دوقطبی درمان دارد درمورد یک دختر بیست وسه ساله مطرح شده که دچار شکست عشقی یک طرفه است والان بستری شده
    4. تصویر کاربر مشاور نبض ما سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      بله درمان دارويي دارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    من توان جنسی ندارم واز کاندوم برای ادرار استفاده می کنم چه کاری بکنم که کاندوم رابردارم وتوان جنسی من کمی بهبود يافته یا بتوانم امیدی پیداکنم که ازدواج کنم ودر اين رابطه ازچه دارو ویا آمپولی استفاده می شود ؟
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش)
      چنانچه مثانه تان(کیسه ای که ادرارپس از خروج ازکلیه ها درآن ذخیره می شود) حجم خوبی داشته باشد.می توانیدپس ازموافقت یک متخصص بیماریهای کلیه ومجاری ادراری-اورولوژیست-ازروش سونداژمتناوب cicاستفاده کنید.باتوجه به سلامتی دستهایتان شما قادریداین روش را که با استفاده ازسوند نلاتون انجام دهید.چنانچه دراین خصوص سئوالات بیشتری داشتید می توانیم کمکتان کنیم 2- چه کاری بکنم که توان جنسی من کمی بهبودیابد؟ باتوجه به سطح ضایعه نخاعي شما كه در قسمت T4 است به احتمال زياد درپاهاواندام تناسلی اسپاسم دارید.این موضوع دربرقراری تماس جنسی بسیارموثر است.بعنوان داروی کمکی نیز میتوانيد با نظر موافق پزشک متخصص کلیه ومجاری ادراری ازامپول تزریق پاپاورین ویا از قرص سیلدنافیل استفاده نماييد. 3- چه کاری بکنم که امیدی پیداکنم که ازدواج کنم؟ ازخدا بخواهیدهمسری که خودرااماده زندگی بایک فرد ضایعه نخاعی باشددرمسیرزندگیتان قراردهد.رابطه جنسی ازلوازم یک زندگی سالم بین دوهمسر ايت اماتنها شرط نیست.لذا با توجه به سطح ضایعه تان وبا توجه به داروهای موجود انشا الله این مسئله قابل حل خواهدبود. ضايعه درطناب نخاعي ويا حتي قطع آن به معني پايان زندگي نيست بسياري ازافراد دجارآسيب نخاعي باايجاد تغييراتي درروش زندگي وبااستفاده ازوسايل كمكي ميتوانند فعاليتهايي درحد قابل قبول داشته باشند. زندگي مشترك وازدواج ازاهداف والاي زندگي بشري است ورابطه جنسي بخشي از آن است پس توصيه اول آنكه زندگي مشترك را منوط ومشروط به بهبود كامل عوارض بيماري خود ندانيد. دومين قدم بكار بردن درمانها واقدامات عملي است كه مي تواند روابط شما ازجمله رايطه جنسيتان را بهبود بخشد دراين خصوص استفاده از نظر پزشك ارولوژيست كارساز است. افرادي كه دچار آسيب نخاع مي باشنددر خصوص داشتن نعوظ كامل(سفتي آلت)معمولا"مشكل دارند كه براي حل آن داروهاي خوراكي(مثل سيلدنافيل) ،تزريقي(مثل پاپاورين) وروشهاي مثل استفاده ازدستكاه واكيوم(ايجاد فشار منفي) موجود است واثرات بسيار خوبي داشته اند اما بايستي تحت نظر متخصص ارولوژيست براي تعيين نوع وميزان آن استفاده شوند./ضمنا" داشتن كاندوم مانعي براي ايجاد رابطه جنسي نيست. بدنيست يادآور شوم صميميت ودوست داشتن واقعي طرفين نقش مهمي در رضايت ميان يك زوج خانواده در پي دارد .
درحال دریافت اطلاعات