نقش استرس بر خرابی دندان

استرس موجب اسیدی شدن بزاق دهان و در نهایت ایجاد پوسیدگی می‌شود به همین دلیل به افراد مبتلا به صرع توصیه می‌شود از استرس دوری کنند.

به گزارش نبض ما به نقل از سلامت آنلاین، دکتر ماهرخ رحیمیان درباره عوارض داروهای ضد صرع بر سلامت دندان‌ ها گفت: در گذشته مصرف برخی از داروهای ضد صرع موجب بروز عوارض دهان و دندان در بیماران می‌ شد که خوش بختانه امروزه با پیشرفت علم این عوارض به حداقل رسیده است، اما آموزش بهداشت دهان و دندان به بیماران، مراجعه مرتب به دندانپزشکی و انجام جر‌م‌ گیری احتمال بروز این عوارض را کاهش می‌ دهد.

بر اساس گزارش روابط عمومی انجمن صرع ایران، وی با بیان اینکه گاهی تشنج  موجب شکستگی دندان می‌ شود، افزود: اگر هنگام استرس و تشنج، بیمار دچار شکستگی دندان شود می‌ توان در صورت امکان آن را زیر زبان، بین دستمال مرطوب و یا در شیر نگهداری و به دندانپزشک مراجعه کرد تا دوباره دندان را در جای  خود قرار دهد.

عضو انجمن صرع ایران درباره مخاطرات خدمات دندانپزشکی در مبتلایان به صرع، گفت: این مخاطرات به سابقۀ بیماری صرع در فرد بستگی دارد. اگر صرع فرد کنترل شده باشد تمام خدمات به راحتی انجام می شود اما اگر حمله‌ های فرد زیاد باشد بهتر است این خدمات با بیهوشی انجام شود.

این دندانپزشک با تاکید بر اینکه بیماران قبل از درمان باید دندانپزشکشان را از بیماری خود مطلع سازند، خاطر نشان کرد: دندانپزشک باید از وضعیت بیمار اطلاع کافی داشته باشد و باید بتواند در صورت بروز استرس و تشنج، جسم خارجی را از دهان بیمار خارج کرده تا باعث خفگی او نشود و همچنین دست خودش داخل دهان بیمار نماند. بهتر است این بیماران تعداد جلسات بیشتری اما با زمان های کوتاه تری به دندانپزشک مراجعه کنند.

وی یادآور شد: همچنین به بیماران توصیه می‌شود پس از دریافت خدمات دندانپزشکی، مرتب سلامت دندان‌ هایشان را بررسی کنند و روزانه پنج بار دندان‌ هایشان را مسواک بزنند و برای رعایت بهداشت بیشتر از نخ دندان و دهان شویه استفاده کنند.

 

امتیاز به مطلب post

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید