ترامپ با سلامت چه می کند؟

حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید و حواشی حضور او روز به روز بیشتر می شود اما علاوه بر حواشی گاه طنز گونه وی اقدامات او در سیاست داخلی ایالات متحده آمریکا مانند سیاست های سلامت وی بسیار تامل برانگیز است.

نبض ما – فرمان جدید ممنوعیت ورود اتباع ۶ کشور مسلمان به آمریکا می تواند به معنای وجود پزشکان کمتر برای مردم آمریکا در ایالت های طرفدار رئیس جمهور ترامپ باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمی از محققان دانشکده پزشکی هاروارد و دانشگاه MIT با تحلیل داده های مربوط به پزشکان دریافتند افراد ممنوع الورود از کشورهای تحت حکم اجرایی مهاجرتی ترامپ (ایران، سومالی، سودان، یمن، سوریه و لیبی) عمدتا مرتبط با ایالت های ایندیانا، میشیگان، اوهایو، پنسیلوانیا و ویرجینیای غربی هستند.

ساکنان طبقه کارگر این ایالت ها عمدتا با نرخ بالاتر مشکلات سلامت نظیر چاقی، دیابت، و اعتیاد به الکل مواجه هستند و بسیاری از آنها نیز به ترامپ رای داده اند.

از آنجائیکه بالغ بر چند صد پزشک از شش کشور اعلام شده مشمول فرمان ممنوعیت سفر به آمریکا هستند آنها قادر به شروع دوره رزیدنتی خود در سال جاری در آمریکا نیستند، مگر آنکه فرمان توقف این حکم صادر شود.

اجازه ورود این گروه از پزشکان به خاک آمریکا به معنای کاهش کمبود پزشک در مناطق روستایی و ضعیف آمریکا خواهد بود.

شکست طرح بیمه ای ترامپ

طرح بیمه درمانی مورد حمایت «ترامپ» برای جاگزینی بیمه درمانی «اوباما» نتوانست حد نصاب کافی برای کسب حمایت نمایندگان را به دست آورد و از دستور کار برای رای‌گیری خارج شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طرح بیمه درمانی مورد حمایت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای جاگزینی بیمه درمانی «باراک اوباما» موسوم به اوباما کر نتوانست حد نصاب کافی برای کسب حمایت نمایندگان را به دست آورد، و در نتیجه از دستور کار برای رای‌گیری در مجلس نمایندگان خارج شد.

در جلسه مجلس نمایندگان دموکرات‌ها یک‌ پارچه مخالف این طرح بودند و شماری از جمهوریخواهان نیز به مخالفت با آن پرداختند.

طرح خدمات درمانی همگانی ارائه‌شده از سوی کاخ سفید از مهمترین گام‌های دولت دونالد ترامپ، از زمان آغاز به کار وی توصیف شده بود. طرح ارائه‌شده در حالی رای نیاورد که کنگره آمریکا در کنترل حزب جمهوری خواه، یعنی همان حزبی‌ است که ترامپ از سوی آن به مقام ریاست‌جمهوری رسیده‌است.

رویترز می نویسد شماری از جمهوریخواهان میانه رو و گروهی از محافظه‌کارترین نمایندگان این حزب، به مخالفت با بیمه ترامپ پرداختند. نمایندگان حزب دموکرات بصورت یکپارچه مخالف این طرح بودند.

سوم فروردین ماه، پس از عقب افتادن رای‌گیری در مجلس نمایندگان برای جایگزین کردن طرح ارائه‌شده به‌جای بیمه همگانی اوباما (موسوم به اوباماکـر)، ترامپ به جمهوریخواهان هشدار داده بود که زمان مذاکره به پایان رسیده است و باید روز جمعه این طرح به رای گذاشته شود.

روز جمعه چهارم فروردین ماه حد نصاب کافی برای حمایت و تصویب آن به دست نیامد و «پل رایان» رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان، به خبرنگاران گفت: با ترامپ در مورد خارج کردن طرح از دستور کار در این مجلس به توافق رسیده است.

پیش از این کریس کولینز، یکی از نمایندگان جمهوریخواه و از حامیان رئیس‌جمهوری، تاکید کرده بود فارغ از رای نهایی، چه آری یا نه، ترامپ خواهان رای‌گیری در روز جمعه است.

بسیاری از جمهوریخواهان و نیز خود دونالد ترامپ، طی سال‌های گذشته، بارها از بیمه‌ خدمات درمانی اوباما انتقاد کرده و گفته بودند باید آن را با قانون دیگری جایگزین کرد. موضوع جایگزینی آن در کارزار انتخاباتی ترامپ، در جریان رقابت‌های او با هیلاری کلینتون از حزب دموکرات نیز بارها مطرح شد.

خارج شدن طرح تازه از دستور کار رای‌گیری، به این معنی‌ست که طرح اوباما (اوباماکر)، که از جمله «میراث» دوران ریاست‌جمهوری او توصیف شده، همچنان اجرا خواهد شد.

4.7/5 - (3 امتیاز)

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید