آیا با amh پایین می توان باردار شد؟

سطح پایین AMH ناشی از عدم تعادل هورمونی در بدن شما است. به همین دلیل این نوع اختلال در تعادل هورمونی باید مورد ارزیابی و درمان قرار گیرد. amh پایین می تواند دلایل متعددی داشته باشد که یا مربوط به ناباروری یا سایر بیماری های مزمن است.

نبض ما– از آنجا که کاهش سطح ای ام اچ ممکن است بر روند بارداری تاثیر بگذارد، بنابراین این مشکل باید بررسی شود تا مشخص شود، چرا سطح آن کاهش یافته است. ممکن است علل amh پایین به دلایل زیر باشد و حتی ممکن است بارداری را تحت تاثیر قراردهد.

این موارد عبارتند از:

  • تنبلی تخمدان
  • بیماری آندومتریوز که شامل رشد داخلی بافت رحم در محلی خارج از رحم است.
  • مشکل لوله فالوپ
  • مشکلات سیستم ایمنی

اگر در سنین بالای چهل سالگی ، سطح آ ام اچ شما هم پایین است بنابراین ممکن است به سمت یائسگی زودرس بروید.

یائسگی و انار

چرا amh پایین باعث ناباروری می شود؟

کاهش سطح amh  با کاهش ذخایر تخمک همراه است اما این بدان معنا نیست که کیفیت تخمک را هم تحت تاثیر قرار دهد. با این حال، در صورتی که این مورد نادیده گرفته شده و درمان نشود، ممکن است در نهایت سبب کاهش شدید و در نتیجه از بین رفتن تخمک شود.

از آنجا که amh پایین ، کیفیت تخمک را تحت تاثیر قرار نمی دهد، شما ممکن است هیچ مشکلی با باروری نداشته باشید. اما این موضوع  برای همه صحت ندارد.

تخمک گذاری

شانس بارداری با amh پایین

هر زنی دوست دارد مادر شده و فرزند سالمی داشته باشد. باردار شدن یک فرایند کاملا طبیعی است اما هیچ مشکلی نباید در این فرایند ایجاد شده و روند آن را تحت تاثیر قرار دهد.

در مواردی که شما پس از چندین بار تلاش برای بارداری هنوز موفق به بارداری نشده اید، ممکن است یکی از دلایل آن کاهش سطح  amh باشد و بنابراین سلامت تخمدان شما به خطر می افتد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری و درمان آن به وب سایت دکتر ولی پور مراجعه نمائید

دکتر ولی پور متخصص ارولوژی
 

تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که در بهبود سلامت تخمدان خود تلاش و تمرکز کنید. اگر سلامت تخمدان بهبود یابد، شانس بارداری هم در بسیاری  از موارد افزایش پیدا می کند.

تخمک گذاری

تفسیر آزمایش خون ای اچ ام؟

آزمایش خون برای ارزیابی سطح AMH ، یک آزمایش تشخیصی نسبتا دقیق درباره میزان ذخیره تخمدان و تخمک ها است. این آزمایش خون، ساده است و شما می توانید هر زمان و در طول دوره قاعدگی آن را انجام دهید.

درمان amh پایین

بر خلاف درمان ها در پزشکی مدرن، درمان های طبیعی با تمرکز بر ترمیم سلامت هورمونی شما و در نتیجه بارداری سریع و آسان صورت می گیرد.

شما با درمان های خانگی هم می توانید در افزایش سطح کم AMH و ذخایر تخمک موفق شوید. سطح کم  AMH نشانه ای از تخلیه ذخایر تخمدان است. به عبارت دیگر شما ممکن است با مشکلات باروری یا یائسگی زودرس، مواجه شوید.

چندین راه آسان و اثبات شده برای افزایش سطح AMH وجود دارد. برخی از زنان، به کیفیت تخمک های خود توجهی نمی کنند. علت بروز کاهش ذخایر تخمک در نوع درمان نقش اساسی دارد. با این حال، حتی اگر ذخایر تخمدان ضعیف باشد، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید آن را بهبود ببخشید!

عفونت واژن

گزینه های پزشکی جایگزینی وجود دارد که می توانید از طریق آن، ذخیره تخمدان خود را افزایش دهید.

این موارد عبارتند از:

  • ورزش یوگا
  • طب سوزنی
  • جوانه گندم (مصرف به صورت روزانه )
  • ویتامین D3 کلسیفرول، یک بار در هفته به مدت 10 هفته

درمان طبیعی همیشه و در اکثر موارد برای بهبود بیماری ها تاثیر گذار است. متاسفانه شما نمی توانید تعداد تخمک را افزایش دهید اما می توانید کیفیت تخمک ها را بهبود بخشیده و در نتیجه شانس بارداری بیشتری داشته باشید.

نبض ما– ترجمه: مهناز ضحاکی

3.5/5 - (17 امتیاز)
منبع fightyourinfertility

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

8 نظر
  1. ناشناس می‌نویسد

    سلام وخسته نباشی عصربخیرذخیره تخمدانم۰/۱چکارکنم فرزندی ندارم

  2. f. sh می‌نویسد

    ذخیره تخمک ۳دهم هست
    سن ۴۵آیا میتوانم باردار شوم

  3. گلناز می‌نویسد

    سلام دختر۴۱ ساله مجرد هستم و سابقه ازدواج ندارم ازمایش خون دادم جواب AMH= 0.249 خیلی ناراحتم یعنی دارم یائسه میشم؟ مادر خودم ۵۰ ساله بود یائسه شد . آیا راهی برای بهبود و به تاخیر انداختن این روند یا اینکه ذخایر تخمدان رو فریز کنم، وجود داره؟ هزینه اش و شرایط و عوارضش چی هست؟ ممنون

  4. لیلی می‌نویسد

    سلام.من ۴۶ ساله هستم.یک فرزند دارم
    یک سقط داشتم.وamhهم ۰/۰۵هست
    آیا میتونم بارداربشم؟

  5. ناشناس می‌نویسد

    سلام خسته نباشید من ۴۴ سال دارم وAmh0.58 و pr0lactin 11.0و Fsh2.5و tsh 2.35 است میتونم باردار بشم

  6. خورشید می‌نویسد

    سلام من یه خانم مجرد ۴۰ ساله هستم و آزمایشamhام ۰.۱۱ شده آیامعنیش اینه که دیگه نمیتونم مادر بشم

  7. ناشناس می‌نویسد

    سلام من دو دختر داذم برای تعیین جنسیت میخواستم ای وی اف کنم که نتیجه ازمایشم آآم اچ۰/۵بودم که گفت ذخیره تخمک بسیا ر پایینه واحتمال بارداری ۵ الی ۱۰ درصد خواستم بدونم ژبیعی هم نمیتونم باردار بشم ممنون

  8. ناشناس می‌نویسد

    سلام من متولدسال ۷۰ هستم ویه دختر ۶ ساله دارم الان تقریبا ۴ ساله جلوگیری نکردم باردار نشدم دوسال پیش خودم وشوهرم تست کامل دادیم گفتن مشکلی نداری فقط تخمدان سمت چپم یکم ضعیفه باید چکار کنم مرسی

از پزشکان نبض‌ما بپرسید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال مطرح شده قبلی و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ایمان جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    سلام میخام خودارضایی روترک کنم9ساله دارم این کارزشتوانجام میدم 4ماه بیضه چپم یه چیزی مثل کرم دراورده ازچیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش)
      با سلام درمان خود ارضایی ازدواج یا صیغه موقت هستش و درمان نداره ی سونوگرافی از بیضه ها انجام بده ممکنه واریکوسل باشه
  • تصویر کاربر ویدا سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    باسلام. من قبلا سوال پرسیدم متاسفانه رهگیری درست نبود انگار
    آیا این ازمایش همسر بنده تایید میکنه که من و همسرم به ویروسhpv مبتلا نیستیمم و نیاز هست باز من به متخصص زنان مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      با سلام خیر این آزمایش نشون نمیده و باید به متخصص زنان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر جلیل دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    با سلام من فشارخون بین 14 و 15 با مینیمم 7یا8دارم دکتر برای پایداری نعوذ و شل شدن پرستات به من تادالافیل10 تجویز کرده که موئثراست لطفا راهنمایی نمایید که با این میزان فشارخون این دارو مشکلی ایجاد نمیکند توضیح اینکه برای کنترل فشار خون روزانه 12 میلیگرم کاپتوپریل مصرف میکنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      با سلام نه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    بنده دارای واریکوسل می باشم 2 ماه قبل سونوگرافی و ازمایش اسپرم انجام دادم دکتر گفت نیازی به جراحی ندارم الان یک هفته ای میشه که بیضه هام درد دارن یکم قسمت ماهیچه ران راست درد داره که الان بهتر شده میخواستم بدونم ایا درد ممکنه بخاطر واریس باشه یا بیماری دیگه مثل سرطان بیضه البته برامدگی درد بیضه ها وجود نداره با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام،درد بيضه ميتواند بر اثر واريكوسل باشد
      سرطان بيضه معمولا" باعث بزرگي بدون درد بيضه شده و درد جزء علائم نادر سرطان بيضه است
      دکتر شهریار ناطق
      جراح کلیه و متخصص ارولوژی

      https://drshnategh.com
    2. تصویر کاربر دکتر شهریار ناطق سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام،درد بيضه ميتواند بر اثر واريكوسل باشد
      سرطان بيضه معمولا" باعث بزرگي بدون درد بيضه شده و درد جزء علائم نادر سرطان بيضه است
      دکتر شهریار ناطق
      جراح کلیه و متخصص ارولوژی

      https://drshnategh.com
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    زخم دهانه رحم چگونه درمان میشود?
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش)
      زخم دهانه رحم اگر در معاینه ترشح عفونی نداشته باشد باید سالیانه غربالگری سرطان دهانه رحم (پاپ اسمیر ) انجام دهید و معمولا نیازی به فریز کردن ندارد

      دکتر آزیتا درآبادی جراح و متخصص زنان و زایمان و ناباروری
      http://www.women-health-clinic.ir/fa
  • تصویر کاربر خرم دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    با سلام
    من الان مدت تقریبا 6 ماه هست که با مشکل شدید نعوظ مواجه شدم بهتر بگم اصلا هیچ میل جنسی ای ندارم البته این رو هم بگم که من در حال حاظر روزانه یک قرص سیتالوپرام 20 مصرف می کنم و در حال حاظر وزنم 125 کیلو گرم هست و روزانه یک پاکت سیگار می کشم ممکنه من رو کمک کنید تا بتونم این مشکل رو بر طرف کنم چون زندگی زناشوییم داره کاملا به خطر می افته شایان ذکر است من الان 38 سال سن دارم و مدت 18 سال است که ازدواج کردم و 2 فرزند دارم با تشکر
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 4 سال پیش)
      با سلام سيتالوپرام ميتواند اين كار رابكند
  • تصویر کاربر سیدعلی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 76 مشاهده پرسش
    با سلام من44ستل دارم که دو روز پیش ادرارم خونی بود با زیاد خوردن اب رفع شدوموقع ادرا کرون همراه با درد نبود سوزش هم همینطور خواستم بمرسم علت خون در ادرار و درد سمت چپ بدنم تو پهلو چپم چیه با تشکر
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 4 سال پیش)
      پاسخ شما داده شد دوست عزيز?
  • تصویر کاربر ابراهيم یکشنبه ۶ اسفند ۹۶( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام بنده 32 سالمه حدود 4 ساله ازدواج كرده ام باهمسرم درزمان عقددچاراختلاف خانوادگي بوديم و اين باعث جدايي هاي طولاني مدت ميشدوبنده راواداربه خودارضايي مي كرددرطول دوسال عقد نه ازدواج، مرتباخودارضايي مي كردم ازوقتي كه ازدواج كرده ايم حتي يكبارهم پيشقدم نشده و شروع نكرده خواهان اتمام كاربابداخلاقي هست و بنده زجرميكشم كاروي باعث خودارضايي بنده شده و اخيرانيزدچارزود انزالي يك ثانيه پس ازدخول شده ام و از قرص ديرانزالي استفاده نمي كنم البته بنده خواهان معاشقه هستم ولي همسرم به بنده اجازه نمي دهد
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما یکشنبه ۶ اسفند ۹۶( 4 سال پیش)
      به روانپزشك مراجعه كنيد اگر مشكلات با همسر حل شود اين مساله حل ميشود
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 76 مشاهده پرسش
    سلام.من اشتباهی به جای شیاف استامینوفن برای پسره 19 ماهم از شیاف دیکلو فناک 100 استفاده کردم باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 5 سال پیش)
      ايرادي ندارد
  • تصویر کاربر م شنبه ۳ تیر ۹۶( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید مزاحم شدم خواستم بدونم برای تب کودک یک ساله چی خوبه؟خیلی تب داره چکار کنم تا تبش خوب بشه؟چشماشم قرمز شده. بی تابی میکنه. ممکنه بخاطره شیر مادر باشه؟چون مادر 2 ماهه بارداره. دادن شیر به بچه باعث بیماریش نیست؟ خیلی حالش بده میترسیم خدایب نکرده تشنج کنه. استامینفون هم نمیتونه بخوره استفراغ میکنه. خدا خیرتون بده لطفا راهنماییمون کنید چون توانایی رفتن به دکتر را نداریم فعلا. اگه ممکنه راه حلی بزارید پیش پامون. خدا خیرتون بده
    1. تصویر کاربر مشاور نبض ما شنبه ۳ تیر ۹۶( 5 سال پیش)
      هر طور شده شربت استامينوفن خورانده شود
      مرتب دست و پاها و شكمش را آب بزنيد تا تب پايين بيايد
درحال دریافت اطلاعات