عوارض خطرناک استفاده خودسرانه آلپرازولام
آلپرازولام یا همان آلپرازوم دارویی است که به عنوان ضد اضطراب برای دوره های کوتاه مدت مصرف میشود و علاوه بر این دارای اثرات ضد افسردگی نیز می باشد.
موارد مصرف آلپرازوم
قرص آلپرازولام برای چه مصرف میشود؟ داروی آلپرازولام معمولا برای تسکین اضطراب، اختلالات خواب و اختلالات هراس تجویز می شود. همچنین با توجه به خواص ضد افسردگی در برخی موارد برای افراد افسرده هم مورد استفاده قرار می گیرد.
این دارو دارای نام های تجاری مختلفی است. ازجملهApo-alperaz ،زانلXanal ،رازو آلپرازولام Razoalperazolam، زنکس (Xanax)، نیراوام (Niravam)، آلپرازولام تی اس (Alprazolam-ts) و آلپرازولام تی دی (Alprazolam-td) است.
اثرات آلپرازوم بر روی بدن
آلپرازولام از دسته بنزودیازپین ها است. اثرات بنزودیازپین ها در بدن را می توان به صورت زیر دسته بندی نمود.
۱- کاهش اضطراب
در دوزهای پایین، بنزودیازپین ها داروهای ضد اضطراب خوبی هستند. این داروها اثر ضد اضطراب خود را عمدتا از طریق افزایش انتقال گابا و در نتیجه مهار مدارهای عصبی در سیستم لیمبیک مغز اعمال می کنند.
۲- اثرات آرام بخش و خواب آور
همه بنزودیازپین ها در دوزهای بالاتر دارای خواص آرام بخش و خواب آور هستند.
۳- فراموشی
اختلال موقت حافظه با استفاده از بنزودیازپین ها بسیار شایع است ولی تقریبا همیشه موقت است و با قطع دارو این حالت برطرف می شود.
۴- ضد تشنج
بسیاری از بنزودیازپین ها فعالیت ضد تشنجی دارند و برخی از آن ها برای درمان صرع و سایر اختلالات تشنجی استفاده می شود.
۵- شل کننده عضلانی
در دوزهای بالا بنزودیازپین ها باعث شل شدن اسپاسم های ماهیچه های اسکلتی می شوند و این اثر را احتمالا با افزایش مهار پیش سیناپس در طناب نخاعی اعمال می کنند.
مقدار مصرف آلپرازولام
آلپرازوم ۰.۲۵-۰.۵ میلی گرم ۳ باردر روز (در سالمندان ۰.۲۵ میلیگرم ۲ تا ۳بار در روز) که در صورت نیاز تا حداکثر ۳میلیگرم در روز افزایش مییابد. مصرف آین دارو در کودکان توصیه نمیشود.
- این دارو باید دقیقا طبق دستورالعمل و تجویز پزشک استفاده شود. از مصرف دارو به صورت طولانی مدت و بیشتر از زمان پیشنهادی اجتناب کنید.
- از جویدن، شکستن و خرد کردن دارو درهنگام مصرف اجتناب کنید. دارو را یکباره ببلعید. این کار باعث می شود که دارو به آرامی درون بدن تجزیه شود و تاثیر خود را بگذارد.
- فرم مایع دارو را با قاشق های اندازه گیری ویژه استفاده کنید، نه قاشق های معمولی
در صورت مصرف قرص آلپراوزلام با خاصیت رهایش دهانی (قرص نیراوام) موارد زیر را رعایت کنید:
- با دستان خشک دارو را ازجعبه خارج کرده و داخل دهان بگذارید. اجازه دهید که قرص درون دهان به آرامی حل شود بدون این که بجوید یا یکباره ببلعید.
- اگر مایلید بعد از حل شدن کامل دارو، مقداری آب یا سایر مایعات بنوشید.
- دارو را در محل خشک، بدون رطوبت ، گرما و روشنایی نگهدارید.
در صورت فراموش کردن یک دوز مصرف، بلافاصله آن را مصرف کنید. اگر تقریبا نزدیک به زمان مصرف دوز بعدی، دوز فراموش شده را به خاطرآوردید، بهتر است دوز فراموش شده را حذف کنید. از مصرف بیش از اندازه دارو به یکباره حذر کنید.
قرص آلپرازولام برای چه مصرف میشود
قرص آلپرازولام برای اهداف مختلفی استفاده میشود اما باید دقت کنید مقادیر مصرف مناسب الپرازولام برای بیماران مختلف متفاوت خواهد بود. در این صورت در زمان مصرف بهتر است از دستورات و تجویز پزشک پیروی کنید. اطلاعات بعدی شامل مقادیر میانگینی است که می توان از این دارو استفاده کرد. اگر مقدار مصرف شما متفاوت است، مقدار را بدون مشورت با پزشک خود تغییر ندهید.
مقدار دارویی که شما مصرف می کنید به قدرت دارو بستگی دارد. با این حال دفعات مصرف روزانه، زمان مجاز میان هر بار مصرف و طول مدتی که از دارو استفاده می کنید به بیماری ای که دارو را برای آن مصرف می کنید بستگی دارد.
مصرف قرص آلپرازولام برای اضطراب
شکل های مصرف دهانی (محلول ها، قرص ها یا قرص های زیرزبانی):
بزرگسالان: در ابتدا 0.25 تا قرص آلپرازولام 0.5 میلی گرم و 3 بار در روز. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را تجویز کند. با این حال، مقدار تجویز شده به طور معمول بیشتر از 4 میلی گرم در روز نمی شود.
بزرگسالان پیرتر: در ابتدا 0.25 میلی گرم و 2 تا 3 بار در روز. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را تجویز کند.
کودکان: مقدار و استفاده از آن باید توسط پزشک تعیین شود.
الپروزولام برای اختلالات پانیک(عصبی)
شکل های مصرف دهانی (قرص های با انتشار طولانی مدت در بدن)
بزرگسالان: در ابتدا آلپرازولام 0.5 تا 1 میلی گرم و 1 بار در صبح. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را به نسبت قرص الپرازولام یک میلی تجویز کند. با این حال، مقدار تجویز شده به طور معمول بیشتر از 10 میلی گرم در روز نمی شود.
بزرگسالان پیرتر: در ابتدا قرص آلپرازولام 0.5 میلی گرم و 1 بار در صبح. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را تجویز کند.
کودکان: مقدار و استفاده از آن باید توسط پزشک تعیین شود.
شکل های مصرف دهانی (محلول ها، قرص ها یا قرص های زیرزبانی)
بزرگسالان: در ابتدا قرص آلپرازولام 0.5 میلی گرم و 3 بار در روز. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را تجویز کند. با این حال، مقدار تجویز شده به طور معمول بیشتر از 10 میلی گرم در روز نمی شود.
بزرگسالان پیرتر: در ابتدا الپرازولام 0.25 میلی گرم و 2 تا 3 بار در روز. پزشک شما ممکن است بر حسب نیاز مقدار بیشتری را تجویز کند.
کودکان: مقدار و استفاده از آن باید توسط پزشک تعیین شود.
موارد هشدار مصرف آلپرازولام
در صورت مصرف بیش از اندازه دارو ، سریعا به اورژانس خبر دهید زیرا کشنده است.
- علائم ناشی از مصرف زیاد دارو عبارتند از گیجی، خواب آلودگی، ضعف ماهیچه ای، از دست دادن تعادل، احساس سبک سری، غش و کما.
- از مصرف میوه یا آب میوه گریپ فروت(دارابی) همزمان با مصرف این دارو اجتناب کنید. زیرا عوارض خطرناکی دارد.
- مصرف دارو را یکباره و بدون مشورت با پزشک قطع نکنید. شاید لازم باشد که ترک دارو به آرامی و با کاهش گام به گام میزان مصرف صورت بگیرد.
- علائم بیماری بعد از توقف مصرف دارو ممکن است بازگشت کند. همچنین علائم خاص ترک دارو ممکن است مشاهده شود. مثل تاری دید، مشکل تمرکز، از دست دادن اشتها، اسهال، درد، کرختی و سوزن سوزن شدن ماهیچه ها، افزایش هیجان و شور.
- مصرفکننده آلپرازولام نباید نوشیدنی های الکلی یا دیگر داروهای خواب آور استفاده کند. این کار، خواب آلودگی را افزایش و سطح هشیاری را کاهش میدهد.
- مصرف همزمان آلپرازولام و داروهایی نظیر (استامینوفن، کتوکانازول، آسپرین) باعث ایجاد تداخل شدید دارویی خواهد شد. لذا قبل از مصرف حتماً با پزشک خود در موارد تداخل دارویی مشورت کنید
- مصرف بیش از ۲ میلی گرم آلپرازولام در اوایل دوره درمان (هفته اول) باعث سرکوب خفیف سیستم تنفسی و در بیماران دچار آپنه خواب باعث تنگی نفس در خواب و یا قطع کامل تنفس خواهد شد.
- با توجه به مصرف خودسرانه آلپرازولام در ایران، در صورتی که دچار مشکل بی خوابی شدید هستید ابتدا با روانپزشک خود مشورت کنید سپس اقدام به استفاده بنزودیازپین ها کنید. موارد جایگزین مانند زولپیدم (Ambien) توسط روانپزشک تجویز خواهد شد. در موارد شدید تر استفاده از کلونازپام و لورازپام الزامی است. لذا از مصرف خودسرانه آلپرازولام برای خواب جدا خودداری فرمایید.
مصرف همزمان آلپرازولام و پروپرانول
برای سال های متمادی پروپرانول برای مقابله با اضطراب تجویز شده است. این دارو می تواند برای انواع متفاوتی از اضطراب مفید باشد و مزایای آن به نشانه هایی بستگی دارد که شما برای از بین بردن آنها تلاش می کنید.
پروپرانول و آلپرازولام ممکن است آثار تلفیقی در کاهش فشار خون شما داشته باشند. در این صورت ممکن است احساس سردرد، بی حالی، سبکی سر، بی هوش شدن و یا تغییرات ضربان یا تپش قلب را تجربه کنید. این آثار جانبی در آغاز درمان، پس از افزایش میزان مصرف یا زمانی که درمان پس از یک دوره توقف آغاز می شود بیشتر رایج هستند.
در صورت مصرف همزمان آلپرازولام و پروپرانول و مشاهده این عوارض و عدم توقف آنها پس از چند روز یا مشکل ساز شدن آنها پزشک خود را مطلع کنید. در چنین شرایطی از رانندگی یا استفاده از ماشین آلات پرخطر خودداری کنید و این کار را تا زمانی که از نحوه اثرگذاری دارو بر خود مطلع شوید ادامه دهید، همچنین در زمان بلند شدن از موقعیت های دراز کشیده یا نشسته احتیاط کنید.
عوارض کوتاه مدت آلپرازولام
زمانی که کاربران به مصرف آلپرازولام می پردازند، عوارض کوتاه مدت دارو می تواند به آنها احساس آرامش کامل، سرخوشی و دوری از هر گونه نگرانی بدهد. این دارو برای بیمارانی که از اضطراب و اختلالات پانیک رنج می برند مفید است، زیرا این دارو آنها را از شر احساسات اضطرابی خلاص می کند و ذهن آنها به فاصله کوتاهی بعد از مصرف دارو به حالت طبیعی باز می گردد.
در مقایسه با داروهای مشابه دیگر، آلپرازولام به واسطه اثرگذاری سریع خود معروف است. اثر این دارو در فاصله 30 دقیقه ای پس از مصرف احساس می شود و می تواند برای شش ساعت ادامه پیدا کند. اگر از مقدار زیاد این دارو استفاده شود، آثار افسرده کننده دارو قوی تر خواهند بود و می تواند موجب ایجاد اختلال حافظه شود.
به طور معمول آثار جانبی ای که بر اثر مصرف آلپرازوم رخ می دهند اغلب نیاز به مراجعه مجدد به پزشک ندارند، این آثار جانبی عبارتند از:
- دوره های قاعدگی کم شده، از دست رفته یا نامنظم
- کاهش اشتها
- کاهش علاقه به رابطه جنسی
- کاهش عملکرد جنسی یا میل به انزال غیرطبیعی
- دشوار شدن دفع مدفوع (جابجایی در روده)
- ناتوانی در ایجاد یا حفظ نعوظ
- افزایش اشتها
- افزایش وزن
- کاهش در عملکرد، میل، تحریک پذیری یا قابلیت جنسی
- توقف خون ریزی در قاعدگی
- افزایش خیسی در دهان
- کاهش وزن
عوارض آلپرازولام
عوارض قرص آلپرازولام می تواند موارد متعددی باشد. بیشتر عوارض آلپرازوم تهدید آمیز نیستند و خطرات چندانی برای بدن ایجاد نمی کنند، اما بعضی از این عوارض نیازمند مراجعه به پزشکان هستند:
- فراموش کار شدن
- تغییر در الگوها و ریتم حرف زدن
- حواس پرتی یا ناپایداری
- مشکل در جهت یابی
- دلسردی
- خواب آلودگی
- احساس ناراحتی یا خالی بودن
- زود رنج بودن
- کاهش اشتها
- سبک سر بودن
- کاهش علاقه یا لذت
- آرامش و راحت بودن
- لرزیدن و ناپایدار راه رفتن
- بی خوابی یا خواب آلودگی غیرعادی
- صحبت کردن سهل انگارانه
- خستگی
- مشکل تمرکز
- سختی در انجام فعالیت های روتین
- مشکل در خوابیدن
عوارض قرص الپرازولام در بلند مدت
یکی از عوارض قرص آلپرازولام در بلند مدت امکان (ممکن است اتفاق نیافتد) وابستگی و اعتیاد بدنی به دارو است. شما ممکن است به آثار آرام بخش این دارو در مدت کوتاهی وابسته شوید. همچنین باید توجه داشته باشید که با استفاده مستمر از دارو بدن به سرعت در برابر اثرگذاری دارو مقاوم خواهد شد.
مسمومیت با الپرازولام
زمانی اتفاق خواهد افتاد که بیمار بدون تجویز پزشک اقدام به استفاده از این دارو نماید. در برخی موارد نیز استفاده همزمان این قرص با سایر قرص ها ممکن است فرد را دچار مسمومیت نماید. پس حتما با پزشک خود در این باره مشورت نمایید.
جایگزین آلپرازولام
زولپیدم با نام تجاری آمبین خواص یکسانی مانند آلپرازولام دارد. مشخصه آن برای کمک به خواب است. در موارد شدید تر استفاده از کلونازپام و لورازپام توصیه می شود.
چگونه قرص آلپرازوم را ترک کنیم؟
افرادی که برای مدت طولانی بنزودیازپین هایی مثل زاناکس مصرف می کنند به طور فیزیکی به این دارو وابسته می شوند. زمانی که این افراد تلاش می کنند که این دارو را قطع کنند ممکن است علائمی از جمله روان پریشی(سایکوز)،اضطراب و حتی حملات صرع را تجربه کنند.
دکتر زهرا کلاهدوز، داروساز در این باره به نبض ما می گوید: افرادی که وابسته به زاناکس هستند با یک پزشک جهت کاهش دوز تدریجی آن طی یک برنامه مطمئن مشورت کنند. نحوه صحیح کاهش دوز و طول دوره پروسه کاهش دوز، کاملا وابسته به این است که فرد چه مدت و چه مقدار زاناکس مصرف کرده و زاناکس چه عوارضی برای او در پی داشته است.
نکات مهم در زمان ترک آلپروزولام
به گفته دکتر کلاهدوز افراد باید این نکات را در زمان ترک رعایت کنند:
- فرد از نظر مایعات تامین باشد و بسیار اهمیت دارد.کم آبی(دهیدراتاسیون) به طور جدی علائم ترک را بدتر می کند.
- از مصرف محرک هایی مثل کافئین باید اجتناب شود، چرا که موجب تشدید علائم ترک می شود.
- از مصرف الکل هم باید شدیدا اجتناب شود.
- به علت احتمال بروز تهوع در افرادی که در حال گذراندن دوره ترک دارو هستند، مصرف غذاهای کم ادویه یا بی ادویه توصیه می شود.
- غذاهای با پروتئین بالا می تواند باعث افزایش قدرت بیمار شود و انرژی کافی برای او تامین کند.
وی می گوید: اولین قدم برای کاهش دوز دارو این است که تصمیم گرفته شود با چه دوزی شروع شود. این امر نیاز به نظارت پزشکی دارد که دوز مصرفی بیمار و طول دوره مصرف دارو برای بیمار را در نظر بگیرد.
دکتر کلاهدوز با اشاره به اینکه هیچ محلول خوراکی برای علائم ترک ناشی از بنزودیازپین ها وجود ندارد، می گوید: داروها و نوشیدنی های خوراکی که ادعا می شود برای ترک و سم زدایی موثر هستند، طبق مطالعات علمی اثر به اثبات رسیده ای ندارند و نباید همراه با سایر داروهایی که برای سم زدایی مصرف شوند. مصرف توام این دارو با هم به دو دلیل توصیه نمی شود و از نظر علمی، اطلاعات محدود درباره آنها وجود دارد و دیگر اینکه احتمال تداخلات خطرناکی برای آنها متصور است.
اگر در حال ترک آلپرازولام هستید بهتر است مقاله چگونه آلپرازولام را ترک کنیم؟ را نیز مطالعه کنید.
شما می توانید سوالات خود را از طریق لینک پرسش از دکتر با پزشکان ما مطرح نمایید.
یه جا نوشتین یک باره ببلعید دو خط بعدش یه جمله مبهم نوشتین که باعث برداشت نادرست میشه
….!!!!
تا هشتاش هیچ اتفاقی نمی افته اممم البته من فردا دوبسته میخورم راستش داروی خیلی خوبیه میخوابی بدونی اینکه بدونی چه اتفاقی افتاده
ازکحا میاری اخه😂
داروخونه ها موجوده من اگ شبی ۳تا نخورم نمیتونم بخابم
مطمعنی تا هشت تا اتفاقی نمیوفته؟
سلام دوستای که قصدترک دارن حتمابخونندامرو ۲۴بهمن ۹۷هستش میخوام از خودم واین دارو بگم وبگم چجورترک کردم شایدیک نفربتونه ازاین قرص کثیف رهایی پیدا کنه من ۳۵سالمه چندسال این قرصو مصرف میکردم با مادول میخوردم یجورهایی مکمل هم بودند وحال خوبی میداد ۵سال جلوتر هردوتارو ترک کردم یکسال بعدهردوروباهم شروع کردم مغازه داشتم از بس این قرص بیحالم میکرد نمیتونستم برم دره مغازه افسردگیها شدید گرفتم همش صحبت خودکشی میکردم تا اینکه خانوادم مغازه ابزار فروشی زدن واسم اونم پارسال برج ۱۱جمع کردم اصلا دره مغازه نمیرفتم هرجورکه بگی اقدام به ترک کردم رمضان گذشته کمش کردم بروز گفتم دیگه نمیخورم ونخوردم فشارم رفت ۱۸تویروز ۴باربردنم دکتر اینم بگم اوایل که شروع کردم هرسه چهرساعت ۵یا۶تایک میخوردم کم کم کمش کردم تارسیدبا ۳ساعتی یه یک میل خیلی تحقیق کردم آرزو داشتم ۴ساعت بدون این قرص سر کنم تواین ۴سال هر روز وهرساعت سرگیجه داشتم فکر میکردم درد بی درمون گرفتمه باید زیادمیخوردم تا یکم سرگیجم خوب بشه نمیدونستم صددرصد سرگیجم از این لعنتیه بجز سرگیجه همه چیز یادم میرفت لرزش دست گرفته بودم میخواستم حرف بزنم هته پته میکردم همیشه حس میکردم چشام چپ میشن وبیهوش میشم تکرر ادارداشتم خلاصه منم مثل تو که داری میخوری ومیگی نمیتونم ترک کنم میگفتم هرگز ازشراین لعنتی خلاص نمیشم بیشتر از دوسال توفکرترکش بودم به هردری میزدم مرتب توسایتها بودم فقط به یه نتیجه رسیدم که باید دزشو کم کنم شروع کردم به کم کردن دو یک میل رو نصف کردم اگه چهارساعتی یک میل میخوردم کردمش ۲ساعتی یه نصف میل تا یک هفته کمتر که بدنم عادت میکرد رفتم قرص نیم گرفتم نیم کیلو نصف کردم به همین ترتیب تا به ربع بعد به ثلث رسیدم الان که دارم مینویسم یادم نیست کی ترکش کردم فک کنم برج دوبود ولی تونستم توهم میتونی رفیق تا دوسه ماه عوارض شدید داره مثل تکرر ادرار وغیره ولی نترسید اصلا مهم نیست امیدوارم تونسته باشم حتی به یکنفرکمک کنم یاحق
من قرص نیم میخورم ولی نشد
همین آلپرازوم
سلام,گوشتون ذوق ذوق نمیکرد
سلام,گوشتون هم ذوق ذوق میکرد
من کلوناز پام میخورم العان یک هفته هست که ترک کردم حالم خیلی بدهستش بجاش الپرازم ۱ میخورم خیلی دارم اذیت میشم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام دوست عزیز چند سال پیش کلونازپام از دوزه پایین خوردم تا بعده چند هفته دیگه اثری نداشت تا اینکه اخرین دوزش و خوردمخیلی خوب میخوابیدم تا اینکه تصمیم به ترکش گرفتم . خیلی وحشتناک بود . که بعدها شنیدم کسایی که اعتیاد به مواد دارن بعد از ترکشون این قرص و بهشون میدن ..چون آگاهی از ترکه یک دفه ی دارو نداشتم از عوارضشم خبری نداشتم . سرخود دارو رو قطع کردم هر روز حالم بدتر و وخیم تر میشد . تمامه تنم رعشه گرفته بود . تمامه تنم عرقه سرد میکرد انگار یه سطل آب رومریخته بودن هر چی امپولهای تقویتی یا خوراکیهای مقوی میخوردم اصلا اثری نداشت بخودمگفتم هفته ی اول تحمل میکنم خوب میشم اما روز بروز بدتر میشدم تا به هفته ی دوم رسید. حالم خیلی بد بود . روانم بهم ریخته بود . از درده تن و پا دست سرمو میکوبیدم تو دیوار .نگو من دقیقا تو مصرفه دو ماهه ی این دارو اعتیاد پیدا کردم و یکهو کنار گذاشتن دارو حالمو بدتر کرده. پیشه یه پزشک اعصاب و روان رفتم حالم خیلی بد بود سریع بستریم کرد. نشون به اون نشون که دوسته عزیز بنده معتاده این دلرو شده بودم بدونه اینکه بدونم . تا ۲۰ روز تو ترک بودم . و رنگم بسیار زرد شده بود . بیهوش میفتادم . و دکتر دارویی جایگزین این دارو بمن کرد که هر چند روز یکبار دوزشو پایین تر میاورد . تا تونستم با بختی ترکش کنم. و خدا پدرشو بیامرزه . شما هم سره خود داروی اعصاب و مخصوصا این دارو رو ترک نکنید به پزشک مراجعه کنید جایگزین کنند براتون . و دوزشو کمکم پایین بیارن . موفق باشید
بنده الان حدود۴ساله ازقرص الپروزام نیم هرشب استفاده میکنم البته شبی نصف الان قصدت کردن دارم اگریک شب هم نخورم خوابم نمیبره لطفاراهنمایی بفرماییدچگونه ترک کنم.
بابا خیلی مردی ممنون از راهنمیت توف به سازننده این قرص توف از شیشه بدتره بخدا بخدا بخدا
س داداشم من راهی برا ترکش میخواستم
من دکتر معده بهم داد بخاطر اسید معده الان دوسال میخورم هرجور میسنجم ازش راحت نمیشم 😭😭😭😭راهی ندارم دست پام همش وق وق میکنن
۱۰عدد قرص اپو آلپرار میکشد یا ن
خیر امتحان کردم
خدا خیرتون بده
سلام به همه و امیدوارم بتونید این قرصو تزک کنید
من حدود یک سال نیم مصر ف داشتم اول با روزی یکی شروع شد و در اخر عید ۹۸ با روزی ۶۰ تا رسیده بود قرص من نیم بود انقدر ازش بدم میومد تا مجبور ب ترک یک شبه شدم اولش چیزی نبود خوابم بهم ریخت اما ۴ روز بعد نگم واستون تیک شدید عصبی دعوا های شدید با خانواده که اصلا دست خودم نبود ترک کار دولتی تکرار وحتشت ناک ادار سرگیجه های شدید کابوس های خیلی بد پرش عصبی کتف بیحالی پاها که انگار فلج بودم افت شدید وزن که از ۹۰ کیلو به ۶۰ رسیدم اما الان که دارم واستون مینویسم ۲ ماه پاکم .تورو خدا طرف این قرص کثیف نرید که ترکش وحشتناکه من دکتری نرفتم یکباره اراده کردم اخرش بازنده میشید میل به خوردن غذا به کل میره و روزی یک وعده میشه
اراده کنید حمدالله با کمک خانواده دکتر نه چون بهتون قرص میده.
تو میتونی پس همین حالا انجامش بده
عیول عیول با اراده نری طرفش دیگه توف به زاناکس
چندتاقرص بخورم
چند روز طول میکشه که کلا خوب شی
همین آلپرازوم میگین
من مشکل قلبی دارم هر دکتری رفتم خدا لعنتشون کنه یا الپروزلام دادن یا فلوکستین جفتشونم اعتیاد داره….خداروشکر من استفاده نکردم
من وقتی خیلی ناراحت و عصبی و بی خ ابم شاید تو اونلحظه ۵بسته بخورم که بخوابم که متوحه ناراحتیم نشم
سلام
ایا ۳۰ تا الپرازولام ۵/۰ میکشه؟؟
بستگی به بنیه ات داره و اینکه بدن عادت کرده باشه یا نه ولی مرگ مطمعنم نداره ۱۰۰تا به بالا آلپرزولام ۱ امکان تو کما رفتن رو داشته باشه
سلام ببخشید من حلوحوشه یه ۳ میلی گرم از قرص استفاده کردم ولی بعدش هم حلوحوشه ۱ چهارم B2خوردم بنظرتون اینا تداخل دارن با تشکر
سلام من قرص الپرازولام ۵ در صد می خودم شبی نصف الان میخواهم ترک کنم مبشه پتسخ دهید
سلام
ایا ۳۰ تا الپرازولام ۵/۰ میکشه؟؟
امتحان کن ضررنداره
خیر
سلام من حدود یه هفته امپراطوران ۱ مصرف کردم به دلیل اضطراب زیاد و تپش قلب امروز نخوردم تب و لرز و گلو درد کردم لطفا راهنمایی کنید الان نمی دونم کرونا دارم یا عوارض دارو خواهش می کنم پاسخ بدید
من بروجرد زندگی میکنم شهر ما فقط یه دونه روانپزشک داره بقدری شلوغه میری تو بدون اینکه سلام علیک کنی ۴خط دارو واست مینویسه اصلا نمیپرسه چه مرگته داروها ها هم گرون شدن توانایی پول ویزیت و دارو رو ندارم مدتی پیش از چند نفر مصرف کننده مواد مخدر اسم این دارو رو شنیدم والان روزی ۱میلی گرم مصرف میکنم .اضطراب و تحریک پذیری عصبی شدید دارم ولی این دارو فعلا داره کمکم میکنه
پ. ن:خودسرانه اقدام به مصرف کردم
سلام خسته نباشید من هرروز نیم میلی موقع خواب یانصف نیم میلی مدت طولا
سلام عزیزان که آلپروزولام مصرف میکنید من تا چهل تاشو خوردم تا مرز کما رفتم ممکن بود اوور دوزکنم ولی خدا نخواست شاید بخاطر بچم اینکارونکنید بعدش عینه سگ پشیمون میشید
سلام چندتاش میکشه
سلام ببخشید من حلوحوشه یه ۳ میلی گرم از قرص استفاده کردم ولی بعدش هم حلوحوشه ۱ چهارم B2خوردم بنظرتون اینا تداخل دارن با تشکر
سلام پسرم ۱۲ سالشه تواین ماه سه یاچهاربارقرص الپرزام امیلی خوردش امشب هم خورداما امشب سرگیجه داشت میگفت حالم خوب نیست البته العان خوابیده خواستم ببینم خطری داره یانه